Weboldal Használati Feltételek

A weboldal célja, hogy széles körben összegyűjtse és a Látogatók számára elérhetővé tegye az éttermi, vagy élelmiszer, egyéb nem élelmiszer termékeinek kínálatát, ezen túlmenően pedig lehetőséget nyújt a regisztrált felhasználók számára a termékek megrendelésére és a kiszállításukra irányuló szolgáltatások igénybevételére.

A weboldal használatával a Látogató kijelenti, hogy elolvasta, megismerte és elfogadja a jelen Weboldal Használati Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.
A Weboldal üzemeltetőjének (a továbbiakban: Szolgáltató) adatai:

Név:

BALI AKTÍV Vendéglátó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely:

6794 Üllés, Dorozsmai út 23.

Adószám:

11390257-2-06

Cégjegyzékszám:

06-09-003886

Nyilvántartja:

Szegedi Törvényszék Cégbírósága

E-mail:

raczgyorgy67@freemail.hu

Postacíme:

6794 Üllés, Dorozsmai út 23.

Weboldal tartalma és használata

 A Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatásoknak két része van. A minden Látogató által ingyenesen igénybe vehető, a Szolgáltató által kínált termékek közötti böngészés, valamint a külön regisztrációhoz kötött rendelési és kiszállítási szolgáltatások igénybevétele.

A Weboldalon megjelenített tartalom, adatok és információk a Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatások jellegére tekintettel folyamatosan változnak, azok kizárólag tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató kifejezetten törekszik arra, hogy mindig aktuális tartalmat és ajánlatokat jelenítsen meg a Látogatók és a regisztrált felhasználók számára. A Weboldalon megjelenő információk, a termékek listája, leírása és árai változik, a Szolgáltató ezek tartalmáért, aktualitásáért, elérhetőségéért felelősséget nem vállal és kártérítésre nem kötelezhető.

A tényleges kiszállítási időre egyéb külső, a Szolgáltatótól független, előre nem látható körülmények is hatnak.

 

A regisztráció és a további szolgáltatások igénybevétele

A Weboldalon elérhető egyes funkciókat és szolgáltatások (pl. rendelés leadása) nem kizárólag regisztrált felhasználó veheti igénybe. A regisztráció menete, a Szolgáltatóval a regisztrációval létrejövő szerződés és a további szolgáltatások tartalma megtalálható az Általános Szerződési Feltételekben

Szerzői jogok

A Weboldalon elhelyezett valamennyi anyag, annak teljes szöveges, grafikai, illetve egyéb tartalma, a Weboldal szerkezeti felépítése, forráskódja (továbbiakban együtt: „Adatok”) – ellenkező megjelölés hiányában – a Szolgáltató szellemi alkotásai, vagy a megfelelő jogosult tulajdonos engedélyével kerültek felhasználásra a Weboldalon, amelynek értelmében azok szerzői jogi, szabadalmi és védjegyoltalmi jogszabályok védelme alatt állnak. Weboldalon szereplő Adatok módosítása, átírása, újraközlése, előadása, nyilvános felhasználása, terjesztése, kereskedelmi célzatú felhasználása csak a Szolgáltató előzetes engedélyével lehetséges.

A Szolgáltató hozzájárul ahhoz, hogy a Látogató a saját, kizárólagos személyes használatára a Weboldal tartalmát, a saját eszközén tárolja, megossza, azt kinyomtassa és egyéb módon többszörözze.

A Weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználása a védjegyjogi, szerzői jogi és polgári jogi igényeken túlmenően a büntetőjogi szabályokban meghatározott szankciókat is maguk után vonhatnak.

Hivatkozások, linkek

A Weboldalon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik féltől származó anyagokat is tartalmazhatnak, valamint harmadik fél webhelyeire is irányíthatnak, amelyekkel a Szolgáltató nem áll kapcsolatban. A Szolgáltató nem köteles harmadik személyek marketing anyagai vagy tartalmának vagy hitelességének vizsgálatára, azokért felelősséget nem vállal.

Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy valamely tartalom harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a tartalmat haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról.

Szavatosság és felelősségkorlátozás

A Szolgáltató a Weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal üzemelteti, mindazonáltal az ott szereplő információk csupán tájékoztató jellegűek.

A Szolgáltató – habár mindent megtesz ennek érdekében – nem garantálja, hogy a Szolgáltatás igénybevétele, a Weboldal használata folyamatos, azonnali, biztonságos vagy hibamentes. A jelen Weboldal Használati Feltételek elfogadásával a Látogató tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató bármikor, értesítés nélkül, határozatlan időre felfüggesztheti, vagy megszüntetheti a Szolgáltatást, vagy annak egy részét.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Weboldalon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, elérhetőségét megváltoztathassa, illetve a Weboldal üzemeltetését felfüggessze, vagy véglegesen megszüntesse.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Weboldal tartalmát és az ajánlatokat részlegesen vagy teljesen az összes Látogató, regisztrált felhasználó, vagy azok egy csoportja számára korlátozza vagy letiltsa.

A Weboldal Használati Feltételek elfogadásával a Látogató tudomásul veszi továbbá, hogy a Szolgáltatás igénybevétele kizárólag a saját felelősségére történik.

Figyelemmel arra, hogy az internet egy nyílt hálózat, a Szolgáltató kizár minden felelősséget az elektronikus formában továbbított üzenetek, információk megsemmisülése, késése, vagy bármely egyéb hibája tekintetében.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldal hibájából, használhatatlanságából, rendszerhibából, nem megfelelő működésből, meghibásodásból eredő károkért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Látogató eszközének nem megfelelő védelméből származó rosszindulatú programok vagy vírusok által okozott támadások, víruskárok, adatlopás, adatvesztés vagy az adatok megváltoztatása következtében keletkező károkért.

A Szolgáltató a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig kizár minden felelősséget a Weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül eredő mindennemű kárért, hátrányért és hibáért.

Egyéb rendelkezések

Jelen Weboldal Használati Feltételeket a magyar jog szabályaival összhangban kell értelmezni és teljesíteni.

Szolgáltató bármikor jogosult jelen Weboldal Használati Feltételeket egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Üllés, 2021. május 01.

 BALI AKTÍV Vendéglátó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

KAPCSOLAT

Cím:
Dorozsmai utca 23.
Üllés
 
Telefon:

+36 30 870 1141

E-mail:
raczgyorgy67@freemail.hu
Az oldalt készítette és üzemelteti:

NYITVATARTÁS

Hétfő:  11:00-21:00
(rendelés leadható 20:00 óráig)
 

Kedd: 11:00-21:00
(rendelés leadható 20:00 óráig)

 

Szerda: 11:00-21:00
(rendelés leadható 20:00 óráig)

 

Csütörtök: 11:00-21:00
(rendelés leadható 20:00 óráig)

 

Péntek: 11:00-22:00
(rendelés leadható 21:00 óráig)

 
Szombat: 11:00-22:00
(rendelés leadható 21:00 óráig)
 

Vasárnap: 11:00-21:00
(rendelés leadható 20:00 óráig)

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0