Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Bali 23 Étterem a Homokhátság szívében 2008-tól várja vendégeit. Éttermünkben a házias magyar ízek mellett az olaszos ízvilág is megjelenik, de vasárnapi svédasztalunkon más országok konyháinak ételeibe is belekóstolhatnak az ide látogatók.

Hétfőtől szombatig 11-től 15 óráig lehet választani gyorsbüfénk ajánlataiból, 15 óra után 29 féle pizzánk közül lehet válogatni, akár kiszállítással is, valamint elkezdődik az a la carte étkeztetés.

Vasárnap 11-től 15 óráig svédasztalos ebéd van, ahol legalább háromféle leves, tizennégyféle főétel, köretek és desszertek várják az idelátogatókat.

Rendezvénytermünkben lehetőség van nagyobb létszámú ballagások, esküvők lebonyolítására is, de vállaljuk 10-től 1000 főig családi és céges rendezvények lebonyolítását, akár külső helyszínen is, valamint a szükséges eszközöket (evőeszköz, tányérok, poharak stb.) is biztosítani tudjuk.

Akinek nincs módja otthon főzni, hétköznapokon kétféle menüből választhat, amelyet házhoz is szállítunk éttermünk vonzáskörzetében. Vállalunk kedvezményes étkeztetést nyugdíjasok vagy fogyatékkal élők számára.

 

Nyitva tartás:

Étterem: 11-től 22 óráig

Kávézó: hétköznapokon 11-től 22 óráig, szombaton és vasárnap 9-től 22 óráig

 

Kedvezményes étkeztetés

Kedvezményes étkeztetést az vehet igénybe, aki nyugdíjas törzsszámmal rendelkezik, vagy orvosi igazolással negyven év felettiek és fogyatékkal élők is választhatják ezt a lehetőséget. Ebben az esetben első alkalommal szerződést kell kötni partnerünkkel, a Gordiusz Intézménnyel. Ezt a szerződést mi is át tudjuk adni leendő ügyfeleinknek.

A kedvezményes étkeztetést úgy tudjuk biztosítani, hogy minden hónap utolsó hetében ki kell tölteni egy igénylőlapot azon napok megjelölésével, mikor kívánják igénybe venni a szolgáltatást. Ezekre a napokra 550 Ft-ért tudjuk biztosítani a menüt, mely összeget előre, egyben kell kifizetni. A lemondásra kizárólag két munkanappal előre van mód, a lemondott napokat át lehet vinni a következő hónapra. Pénz visszafizetésére sajnos nincs lehetőségünk.